On les trobareu

EL PERQUÈ DE TOT PLEGAT

Visita'ns!

A LA BOTIGA D’OSSERA HI TROBARÀS MÉS PRODUCTES!

Lot de melmelades artesanes de Cal Casal

LA BOTIGA A OSSERA

Melmelades cal Casal té botiga pròpia annexa a l’obrador, a Ossera. El poble és, en ell mateix, un destí turístic. Els visitants pugen per conèixer als artesans que hi vivim i que hi treballem. La venda directa és la meva preferida. M’agrada conèixer-vos, saber què voleu, innovar i crear contínuament; adaptar-me als gustos i les tendències de cada moment. Gràcies a això, ara faig melmelades sense sucre, o amb sucre sempre morè, ecològic i sense gluten. La salut obliga. Si veniu a Ossera a més de comprar melmelades, chutneis també hi trobareu altres productes de proximitat.

També les trobareu en algunes botigues de l’Alt Urgell i fins i tot en algunes de Barcelona. Les meves produccions són limitades i no donen per a la gran distribució. Si voleu, també les podeu comprar confitures des d’aquí mateix i us les faré arribar per missatger. Cada setmana baixo a la Seu per repartir i les tindreu a casa vostra en un tres i no res!

COMPRAR-LES

Vols rebre-les directament a casa?

Compra-les aquí: Botiga on-line Cal Casal

A la botiga també hi trobareu altres productes artesans de proximitat: embotits, olis, licors, xocolata, cervesa artesana i mel.

Cal Casal
25717 – OSSERA
Telèfon: 973 298 220
info@melmeladesossera.com

Horari: Normalment estic a casa feinejant o elaborant, però si us voleu assegurar el viatge, no dubteu a trucar-me al 973 298 220 o 647 964 309.

Tuixent
Herbes del Cadí
Cal Gabriel
Museu de les Trementinaires
La Seu d’Urgell
Formatgeria Eugene
La Posella
Cal Mitjana
Cal Boix
Botiga Menjat l’Alt Urgell
Montferrer
Associació Menja’t
l’Alt Urgell – Supermercat Charter
La Pobla de Segur
EL Rebost
Saldes
Botiga cerveses Pedraforca
Saldes
L’Estanc
Sant Llorenç de Morunys
Cal Ton
Cal Xinxo
Bellver de Cerdanya
Tocineria d’Antoni Vigo
Cardedeu
Botiga l’Anxoveta
Esterri d’Aneu
Botiga Riubo S.l
Castellbó
Agrobotiga – Pilar Motlló
Alinyà
Rectoria
Banys de Sant Vicenç
ctra..La Seu-Puigcerdà N260 Km214

Si ets una botiga i estàs interessat en vendre les melmelades de Cal Casal contacteu amb la Núria a través del telèfon al 973 298 220 o 608 108 057 o per correu electrònic info@melmeladesossera.com.